Despre Noi

Despre ferma noastra
Suntem o familie de medici veterinari care am luat, in urma cu sase ani, decizia de a ne ocupa de cresterea si exploatarea pasarilor de curte in mod traditional. Credem cu tarie in beneficiile economice si de mediu pe care le aduce comunitatii locale prezenta unei ferme care ofera o varietate de pui: pui de o zi, pui zburati, pui colorati de rasa mixta de carne si de oua, bibilici de carne, curcani din rase de carne, boboci de gasca de carne.

Respectam cu atentie regulile sanitar-veterinare

Microferma noastra de pasari de curte este situata in satul Vacareni, judetul Tulcea. Avem o curte mare, la marginea satului, in care crestem pui din pasiune. Oferim pasarilor de curte un regim alimentar sanatos si, de asemenea, respectam cu atentie regulile sanitar-veterinare pentru o buna ingrijire a acestora.

Le crestem in conditii de siguranta, intr-un mediu care respecta standarde inalte, cu acces permanent la aer liber si verdeata. De aceea, va asiguram ca va punem la dispozitie pui in stare de sanatate optima.

Scopul nostru este sa dam oamenilor posibilitatea de a creste in propriile gospodarii pasari de curte, din rase foarte bune, intrucat este o activitate placuta, care aduce satisfactii si beneficii pentru sanatate.